APERO- en LUNCH/PICKNICK Boxen

curve

Van donderdag tot zondag bieden wij onze APERO- en LUNCH/PICKNICK-boxen aan, om van uw Vespa-tocht een totaalbeleving te maken.

Wij werken daarvoor samen met de lokale Hoeveslagerij Mandeldaele, die in eigen streek en ver daarbuiten gekend zijn om hun verfijnde en kwalitatieve afwerking.

Zij staan voor dagverse, (h)eerlijke en lokale producten, via de korte keten rechtstreeks van de boer naar de consument.

De boxen zijn als volgt samengesteld:

  • APERO-BOX: tapas/tapasspies/charcuterie/tapenade/wrap/meloen met ham/ambachtelijk gebakken chips (of gelijkaardig – afwijkingen mogelijk op basis van beschikbaarheid producten)

 

  • LUNCH/PICKNICK-BOX: Risonni met feta en meloen/Klassieke pastasalade/Bruschetta Vitello Tonato/Salade pastrami-parmezaan-pijnboompitten/Gerookte ham-mozarella-rucola/ 1/3 stockbrood belegd met kaas of hesp en groentjes/Verse fruittiramisu/flesje appelsap (of gelijkaardig – afwijkingen mogelijk op basis van beschikbaarheid producten)

De boxen moeten minimaal 72 uren voor de start van de Vespatocht besteld worden. Bestelde boxen moeten ook minstens 72 uren voor de start geannuleerd worden (bvb. in geval van slecht weer).

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Aarzel niet ons te contacteren. We staan open voor suggesties.

contacteer ons!